KUINKA PALJON RAHAA VOIT TEHDÄ BLOGGAAMINEN?

Uncategorized

Lähettämisen jälkeen minun bloggaaminen tulot raportti viime vuonna (jossa tein 401,681 minun bloggaaminen side hustle), olen ollut saada paljon reader kysymyksiä siitä, kuinka paljon rahaa voit todella tehdä bloggaaminen? Mielestäni bloggaaminen on täydellinen puolella touhu, koska et voi tehdä sitä omaa aikaa, voit tehdä sen missä tahansa, ja voit rakentaa sen oman elämäntavan. Kyllä, olen itse työskennellyt blogi hiekka dune Oregonissa yllä olevassa kuvassa!

Monet täysi-aika bloggaajia, joita tiedän pystyvät tekemään yli 200 000 eiro pikalaina heti tilille vuodessa ja työtä noin 10-30 tuntia viikossa. Se on aivan järjetön ROI teidän aikaa. Enemmän ja enemmän ihmiset ovat myös käsittelyssä blogeja, joten se on todella vasta alkua. Se on silti Bloggaaminen Wild West. Hanki NYT!! Se on melko helppo tehdä ylimääräinen 500 – 2000 per kuukausi bloggaaminen ensimmäinen vuosi. Ja sitten vuonna 2, 3, 4, ja 5, voit merkittävästi lisätä kuukausittain blogi tuloja.

Ensimmäinen, koska on ollut niin paljon kysymyksiä, päätin laittaa kaiken tiedän, että bloggaaminen tulee Ilmainen 7 Päivän Bloggaaminen Puolella Touhu Sähköposti Course. Että tietysti on absoluuttinen peto (kuten 20000 sanaa yli 7 päivää!) ja sisältää minun strategia blogi brändäys, suunnittelu -, rakennus -, liikenne -, rakennus-sähköposti sähköposti-luettelo ja niin paljon rahaa. Jos haluat tehdä rahaa bloggaaminen varmasti kanssa rekisteröidy nopeasti (se on täysin ilmainen). Jos haluat hypätä oikeassa ja aloittaa blogin, voit olla blogi vain $2.95 kuukaudessa käyttämällä tätä yksinomainen Tuhatvuotinen Rahaa linkkiä.

No niin, nyt päälle hyvää kamaa. Tässä on, miten voit tehdä rahaa bloggaaminen ja kuinka paljon voit realistisesti tehdä. vuonna 1, 2, 3 ja yli.