Ostaa Koruja Investointeja ja Lähde hätärahasto

Ostaa Koruja Investointeja ja Lähde hätärahasto

Onko se hyvä ajatus sijoittaa koruja? Miten noin käyttävät niitä lähteenä hätärahaston?

Jotkut ihmiset ajattelevat niin. Erityisesti, koska arvo kultaa ja jalokivet voi arvostaa läpi vuoden. Joten tästä seuraa, että se on hyvä sijoitus, eikö?

No, se ei ole välttämättä totta.

Koruja kuin Investointi lån penge rentefrit

Koruja hinnat voi olla varsin subjektiivinen. Ja arvo jalometallit ja jalokivet, kuten kultaa, hopeaa ja timantteja, jotka ovat erittäin haihtuvia.

Itse asiassa niiden hinnat menevät ylös ja laskee alas, suurempi vauhti ja suuruus kuin osakemarkkinoilla. Tämä tekee siitä suhteellisen enemmän riskialttiita investointeja varastot.

Tässä on 100 vuoden historiallinen YHDYSVALTAIN Dollarin Kullan hinta. Huomaa, miten ei ole merkittävä trendi hinta, tai ainakin, se on vain sivuttain liikkuminen.

Molemmat kartat ovat inflaatio oikaistu, ja näin ollen tarkasti osoittaa, kuinka investoimalla kultaa on enemmän hermoja raastava ja paniikki-asiakkuutta, erityisesti pitkän aikavälin sijoittajia.

Lisäksi, kuten olen todennut alkaen niille, jotka haluavat ostaa koruja, suurin osa niistä ei itse asiassa ole mitään suunnitelmia myydä niitä voittoa, varsinkin kun kullan hinnat ovat nousseet.

Jos se on mielentila, sitten kun ostat koruja — olet yksinkertaisesti hankkimalla voimavara ja investointi. Koska investointi pitäisi tehdä rahaa.

Itse asiassa ainoa kerta, kun he katsovat myyvät koruja on, kun he todella tarvitsevat rahaa. Joka tuo meidät toinen syy, miksi ihmiset tyhmästi ostaa niitä — kuten lähde hätäapuvaroja.

Kun tarvitset rahaa, voit pantata teidän jewelries saada käteistä. Mutta on, että smart money liikkua? Ilmeisesti ei.

Panttilainauslaitokset vain antaa sinulle jopa 70% arvosta koruja sekä käteistä rahaa. Ja sinun täytyy maksaa korkoa, jos haluat saada sen takaisin.

Joten eikö olisi parempi vain laittaa rahaa pankkiin teidän hätä rahasto? Näin, kun tarvitset rahaa, voit saada 100%: n arvoa ja kiinnostusta ei ole maksuja maksamaan.

Tietenkin, siellä on myös mahdollisuus myydä niitä Pengaro.dk.

Mutta on taloudellinen hätä ja aika on kortilla. Tämä tarkoittaa, sinulla todennäköisesti myydä niitä alennettuun hintaan, joka on, jos voit löytää ostajaa ollenkaan, mikä on toinen haaste sinänsä.

Lopulta, ottaa kylmä, käteinen on tallennettu pankin tai makaavat alhaisen riskin sijoitus on edelleen paras vaihtoehto hätärahasto — ei koruja — ja samoin, ei suunnittelija laukut, ei ylellisyyttä kellot, ei antiikkia, ei taidetta.